سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

                                  یا حسین(ع)

 

باز دگر باره رسید اربعین              جوش زندخون حسین اززمین  

شد چهلم روز عزای حسین            جان جهان باد فدای حسین 

 اربعین آقا امام حسین (ع)را بر عاشقان حسین (ع) تسلیت عرض مینماییم

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢٤ساعت ۱٠:٤٤ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام بر دوستان خوبم

دیروز مهمون داشتیم منم این ژله ها رو درست کردم  نیشخند

همه ترسیدن و نخوردن پدر بزرگم که از سر میز فرار کرد خلاصه همه ژله ها موند رو دستم

امروز هم بازم پدر بزرگم اومد خونه ما میگفت از دیروز تا حالا هنوز حالش بده اما کلا خیلی خندیدیم برای همه جالب بودقهقهه

چه دندون تمیزو سفیدی تعجب

مواد لازم:

 پودر ژله آلوورا:3بسته

پاستیل به شکل دندان:1بسته

 طرز تهیه:

ژله ها رو مثل دستور روی جلدش درست کنید وبذارید خنک بشه هر یه دونه بسته پودر ژله 2ونیم عدد از گیلاس ها رو پر میکنه

سپس ژله هاتون رو در یخچال بذارین تا به غلظت تخم مرغ برسه باید خیلی حواستون باشه که کاملا نبنده بعد دو تا از دندان ها رو مثل عکس داخلش بذارین

دوباره بذارینش تو یخچال تا کاملا ببنده

نکته: با 3 بسته ژله میتونین 7عدد گیلاس ژله دندان مصنوعی درست کنین

آسون بود مگه نه؟نیشخند

                                                                           "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢۱ساعت ٥:٥۱ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٧ساعت ٤:۱٧ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٦ساعت ۳:٠۳ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

این ژله همون ژله خرده شیشه س اما عموم گفت اسمشو بذارم عمق دریا

فقط با این تفاوت که به ژله هام شیر اضافه نکردم برای همین زیاد رنگاشون معلوم نبود

وقتی بریدمش رنگاش معلوم شد

مواد لازم:

ژله :4 رنگ به دلخواه

ژله آلوورا :2 بسته

طرز تهیه:

ابتدا ژله ها رو جداگانه در یک لیوان ونیم آب داغ حل میکنیم و در یخچال 4الی 5 ساعت میگذاریم تا خوب ببنده وسفت شود

بعد از داخل ظرف ها بیرون می آوریم و به صورت مکعبی برش می زنیم اگر دوست داشتین می تونین قالب بزنین

سپس همه 4 رنگ ژله هایی رو که برش زدین را در قالب بریزین و ژله آلوورا رابا 2لیوان آب داغ و2 لیوان آب سرد حل کنید وبذارین تا کاملا خنک شه وبه روی ژله ها بریزین و در یخچال قرار بدهید تا کاملا ببنده

 برای جدا کردن ژله از قالب  ابتدا با نوک چاقو ژله را از قالب جدا کنید و به مدت 4 الی 5 ثانیه قالبتون رو در آب داغ فرو کنید اگر بیشتر از 5 ثانیه این کار رو انجام بدین ژله آب میشه

نکته:‌اگر به ژله هاتون شیر اضافه کنید و وقتی گرفتن و برش دادین و ژله آلوورا را اضافه کردین در آخر رنگ ژله هاتون نمایان میشه

من این کار رو نکردم شما می تونین این کار رو انجام بدهید

                                                                               "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٤ساعت ۱۱:۳۱ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:300 گرم

پیاز :2عدد بزرگ

فلفل دلمه ایی:2 عدد

رب گوجه فرنگی:3قاشق سرپر

گوجه فرنگی:4 الی 5عدد

آرد :1 قاشق غذا خوری

زعفران: به مقدار لازم

نمک وفلفل:به مقدار لازم

 قارچ: 3الی 4 عدد

طرز تهیه:

ابتدا پیازها رو رنده می کنیم وبا گوشت ونمک وفلفل وآرد ورز میدهیم سپس قالب میزنیم

داخل یک ماهی تابه فلفل دلمه ایی ها رو نگینی خرد میکنیم و1لیتر آب به آن اضافه میکنیم رب گوجه ونمک وفلفل و زعفران را هم اضافه کرده

 و به مدت 15 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا کمی فلفل دلمه ایی ها نرم شود و مزه خودشونو به اب ورب گوجه بدهد اگه قارچ هم داشتید اضافه کنید در این فرصت کباب تابه ایی ها رو سرخ کنید و به این سسی که درست کردین اضافه کنید

همزمان با اضافه کردن کباب تابه ایی ها گوجه ها را هم حلقه حلقه کنید وبه سس اضافه کنید و 15دقیقه روی حرارت بجوشه تا سس کمی غلیظ شودخوشمزهخوشمزهخوشمزه

                                                                              "نوش جان"

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱۱ساعت ۱٢:٠۱ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

سیب زمینی:4عدد متوسط

برنج:2پیمانه

شوید:به مقدار لازم

روغن ونمک:به مقدار لازم

مرغ:  به میزان دل خواه

زعفران:کمی

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو شسته وپوست کنید سپس خرد کنید و بشویید

برنج را هم بشویید وسیب زمینی ها رو با برنج مخلوط کنید و به آن آب اضافه کنید به حدی که یک بند انگشت آب رویش باشد ونمک وروغن را اضافه کنید روی حرارت بگذارید تا آب برنج تبخیر شود 1دقیقه قبل از اینکه تمام آب تبخیر شود شوید را هم اضافه کنید سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید دم بکشد

اگر خواستید می توانید برنج را صاف کنید مانند باقالی پلو مرغ راهم با زعفران بپزید  وبا سیب پلو میل کنیدخوشمزه

                                                                              "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/۱٠ساعت ۱٠:٢٦ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

                هورا میلاد حضرت مسیح (ع) برجویندگان محبت مبارک بادهورا

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٩ساعت ٧:٠٩ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

گوشت قیمه ایی:2کیلو

خلال بادام:250 گرم

زعفران : به مقدار لازم

رب گوجه:به مقداری که خورشت خوشرنگ وکمی غلیظ بشه

دارچین،زردچوبه،نمک :به مقدار لازم

پیاز داغ :1قاشق غذا خوری

زرشک سیاه:به حدی که روی خورشت روبپوشونه

طرز تهیه: ابتدا گوشت ها رو بشورید وبا 2الی 3لیتر آب روی حرارت بذارین تا کف کنه سپس کف رو گوشت رو کامل بگیرید بعضی ها گوشت رو تفت میدن البته دل بخواهیه سپس خلال بادام وپیاز داغ وزعفرون رو اضافه میکنیم رب گوجه رو هم در روغن سرخ میکنیم وبه خورشت اضافه میکنیم ودر آخر نمک و زرد چوبه ودارچین رو اضافه کنید و2 الی3 ساعت با حرارت کم آروم بپزه 5دقیقه قبل از اینکه می خواهید خورشت رو از روی حرارت بردارید زرشک رو اضافه کنید خوشمزه

نکته: هرکیلو گوشت برای 5نفره در واقع 2کیلو گوشت برای 10 نفره

نکته 2:نصف پیمانه پلوپز زرشک برای 2کیلو گوشت کافیهخوشمزه

                                                                         "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٦ساعت ۱٠:٥٦ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

اینم میز شب یلدای خونه ی ما:

 

این کیک رو خودم درست کردم همه خوردن گفتن عالیه حتما در یه پست طرز تهیه اش رو میذارمخوشمزه

این کیک رو هم پختم که اگه کسی خامه دوست نداشت از این یکی بخوره اما همه کیک خامه ای رو خوردن دیگه نتونستن از این یکی بخورن

این شیرینی رو هم عموم از ایتالیا برام آورده بود میگفت این شیرینی رو تو کریسمس می خورن

اینم شام شب ما البته خاله جونم هم خورشت کدو درست کرد که یادم رفت عکسشو بگیرم

اینم کباب تابه ایی که درست کردمخوشمزه

 

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٠/٢ساعت ۱:٠٠ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()