سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

این دوتا کیک رو عجله ای درست کردم برای همین فرصت اینو نداشتم که خامه رو خیلی صاف روش بزنم اما اگه شما درست کردین کمی صبوری به خرج بدین لبخند

این کیک  هم چون برای جایی میخواستم ببرم وقت نداشتم خیلی عجله کردم اما اگه شما با دقت و صبر بیشتری درستش کنین عالیه این کیک برای تازه کارا خیلی آسونه میتونن راحت درستش کنند فقط به دوتا کیک اسفنجی مقداری موز وگردویا هرچی که دوست دارین و خامه وقیف احتیاج دارین من این دوتا کیک رو با خامه نسکافه درست کردم بازم رفتم سینی خریدمخنثی

ساده ساده هم تزیینش کردم دفعه بعد 3 طبقه درستش میکنم لبخند  

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/٢٤ساعت ٩:٤۳ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

نان تست:1بسته

سوسیس و کالباس :به میزان دلخواه

قارچ:نیم کیلو

فلفل دلمه ای:3 عدد

پنیر پیتزا:به میزان دلخواه

سس قرمزو آویشن: به میزان لازم

ابتدا همه مواد رو خرد کنید من فلفل دلمه ای ها رو قارچ رو به مدت 2 دقیقه تفت دادم حالا ازاین مواد روی نان تستتون بریزید

اگه مثل من از پنیر ورقه ای استفاده میکنین 1 دونه پنیر هم روی موادتون بذارید

خب حالا لایه بعدی نان تست رو روی مواد بذارین من 2 جور درست کردم یکی این مدل و یکی دیگه هم لایه اخر نان رو نذاشتم بجاش گذاشتمش توی فر قابل توجه دوستانی که ساندویچ ساز ندارند خب این ساندویچ هارو به مدت2 دقیقه بذارین توی ساندویچ سازی که از قبل گرم کردید

و اینم آخر کار

پیشنهاد: پیشنهاد میدم اگه سوسیس و کالباس دوست ندارین وبرای کودکان هم این غذا زیادمناسب نیست بجای سوسیس و کالباس از گوشت سرخ کرده استفاده کنید

                                                                           " نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٩ساعت ٧:٠٤ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام بر همراهان همیشگی

این سالاد رو 2 سال پیش درست کردم اون تلفن  رو با خیار و گوجه وذرت و نخود فرنگی درست کردم اون یکی هم 2 تا طرح گل با هویج و کلم

کیفیت پایین عکسا رو به بزرگی خودتون ببخشید با موبایل عکس گرفتم

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٧ساعت ۸:۱٠ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مشاهده یادداشت خصوصی

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٦ساعت ٢:٤٦ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

این سیب زمینی بین سیب زمینی هایی بود که مامان خریده بود

قشنگه مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱۱ساعت ٧:٥٩ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

تخم مرغ :1 عدد

آرد سفید:2 پیمانه(250گرم)

شیر:5/1 پیمانه(200 گرم)

بکینگ پودر:2قاشق مربا خوری

وانیل :نصف قاشق چایخوری

شکر :1پیمانه

روغن مایع:100 گرم

طرز تهیه: ابتدا فر رو با حرارت 180 درجه روشن میکنیم تا گرم بشه بعد قالبمونو چرب میکنیمو کمی آرد میپاشیم اما بهتره از کاغذ روغنی برای این کار استفاده کنین

 سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا میکنیم و مثل کیک اسفنجی هم میزنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد زرده و شکر و وانیل و بکینگ پودر و روغن رو مخلوط کرده خوب به هم میزنیم تا شکر حل شود بعد شیر را به مایه اضافه میکنیم وبهم میزنیم سپس آرد رو اضافه میکنیم سپس سفیده را هم اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم به اندازه ایی که مایه مخلوط بشه چون اگه زیاد به همش بزنیم پف کیک میخوابه اینم عکس مایه کیک

حالا این مواد رو داخل قالبمون میریزم بحدی که سر قالب 2 تا 3 سانتی متر خالی بمونه چون هنگام پخت کیک پف میکنه و بالا میاد اگه قالب لب به لب پر باشه از دور قالب بیرون میریزه و کیکتون خراب میشه

حالا کیک رو روی پنجره وسط فر به مدت یک ساعت الی یک ساعت و ربع میگذاریم تا بپزه

نکته هیچ گاه در فر رو باز و بسته نکنید چون هوای گرم داخل فر بیرون میاد در نتیجه کیکتون پف نخواهد کرد

نکته 2:‌حتما آرد رو 3 بار الک کنید

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٠ساعت ٩:٤٤ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

تخم مرغ:6 عدد

آرد سفید:6 قاشق سوپ خوری (150 گرم)

شکر:6 قاشق سوپ خوری(150 گرم)

وانیل(یا کمی پوست پرتقال رنده شده):نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

اول فر رو با حرارت180 درجه روشن کنید وبذارید گرم بشه

ابتدا سفیده ها رو از زرده تخم مرغ جدا کنید سعی کنید حتما سفیده از زرده کاملا جدا بشه چون اگه کمی از سفیده یا زرده مخلوط بشه پف کیک می خوابه پس با دقت زیاد این کار رو انجام بدین

اول سفیده رو کاملا با همزن میزنیم تا سفت بشه و از تخم مرغ زنی نریزه حتی اگه ظرف رو هم برعکس کنین از داخل ظرف بیرون نیاد مثل این

خب حالا اینو بذارین تو یخچال و پره های همزن رو خوب بشورید و خشک کنید اگه این کار رو نکنید زرده ها پف نمیکنه و سفید نمیشه

حالا زرده ها رو هم با همزن بزنید تا کم کم سفید رنگ بشه مثل این عکس

خب حالا شکر ووانیل رو اضافه کنین و با همزن بزنین تا کاملا شکر حل بشه حالا سفیده تخم مرغ را اضافه کنید وکمی همش بزنید سپس آرد رو سریع اضافه کنین و دورانی هم بزنین لیسک برای این کار خیلی مناسبه وقتی کمی هم زدین و دورانی با لیسک همش بزنین نمی خواد که زیاد همش بزنین همین قدر که مخلوط شدن کافیه چون پف کیکتون میخوابه

حالا بریزیدش تو قالبتون و روی پنجره وسط فر بذارین بذارین 45 دقیقه توی فر بمونه البته این بستگی به قدرت فرتون داره اگه بعد این مدت دیدین هنوز نپخته میتونین بذارین 20 دقیقه دیگه هم توی فر بمونه

یه راه ساده برای فهمیدن اینکه کیکتون پخته یا نه اینه که یه خلال دندون یا چنگال رو داخل کیکتون کنید اکه کیک بهش نچسبیده بود کیکتون پخته و میتونین از فر درش بیارین

این کیک رو با خامه یا کرم و یا مربا استفاده میکنن

اگه میخواین وسطش خامه بزنین اول کمی شربت به کیک بزنین تا کمی نرم بشه بعد یه لایه خامه روی کیک بمالید و با موز و گردو و.....هرچی که دوست دارد روش بریزد و لایه بعدی کیک رو روش بذارید بعد یه لایه نازک خامه بزنید و بذاری توی فریزر تا کمی خودشو بگیره بعد لایه آخر خامه رو روی کیک بمالید این کمک میکنه که لایه آخر خامه صاف در بیاد

میتونین کمی از خامه رو نگه دارین وبا نسکافه مخلوطش کنین تا 2 مزه خامه داشته باشین

طرز تهیه خامه : من از پودر خامه استفاده میکنم که تموم وسایل قنادی فروشی ها دارند

1بسته پودر خامه +1پیمانه پودر قند+1پیمانه شیر+1پینچ وانیل را 5دقیقه با دور تند همزن میزنم خامه حاضره به همین راحتی

من توصیه میکنم از اسپری خامه استفاده نکنید چون بعد از 5 الی10 دقیقه آب میشه

نکته:یک پینچ به اندازه ایه که بین دو انگشت جا میشه خیلی خیلی کم وانیل بزنین چون اگه زیاد بشه خامه مزه تندی میگیره

نکته 2:حتما ارد را 3 بار الک کنید

                                                                            "نوش جان" 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٠ساعت ٩:٠۸ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٠ساعت ٩:٢۸ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

با تشکر از وبلاگ دوست خوبم شیوا جون

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/٦ساعت ٤:٠٩ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام بر دوستان خوبم

پارسال برای هر کسی شله زرد بردم بهم گفتن فقط خیمه اش کمه امسال خیلی فکر کردم که چطوری خیمه درست کنم اول خواستم با حریر مشکی خیمه ها رو درست کنم اما زیاد خوب نشد این بود که با کاکائو درستشون کردم هرچی هم دنبال اسب عروسکی گشتم پیدا نکردم برای همین نقاشیش کردمتعجب

واما توضیح این شله زرد

میدونم همه دوستان گلم بهتر ازمن طرز تهیه شله زرد رو بلدن اما برای تزیینش کاکائو رو آب کردم و گذاشتم یکمی خنک بشه تو این فرصت یه دونه کیسه فریزر تمیز رو به این شکل باد کردم

بعدش زدمش تو کاکائو و براش یه در ورودی هم درست کردم ویک دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره بعدش با یه سوزن کیسه فریزر ها رو سوراخ کردم و این خیمه ها رو از توش در آوردم 

برای تیر ها هم مقداری از کاکائو رو توی قیف ریختم و تیر درست کردم اما چون وقتم کم بود زیاد خشگل نشد من فقط تونستم 18 عدد درست کنم خیلی وقت گیره بقیه ی شله زرد ها رو مامانم ساده تزیین کرد

درخت کاج ها رو هم از وسایل قنادی فروشی ها خریدم 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/٤ساعت ٢:۳٩ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()