سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

سلام

چند تا از دوستان طرز کاشت ونگهداری گل زعفران رو می خواستن من پیاز زعفران رو از مشهد خریدم و تو باغچه حیاطمون کاشتمشون 3 روز یکبار هم بهشون آب دادم هرساله همین موقع گل میدن راستی باغچه ای که پیاز زعفران رو توش کاشتین شخم نزنین چون پیاز زعفرانتون آسیب میبینه به همین آسونیهورا

امیدوارم خوشتون بیادقلب

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٢٧ساعت ۱٠:۳٥ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

خمیر پیراشکی:1بسته

کلم: به میزان لازم

سس مایونز:4قاشق غذا خوری

کالباس خشک :به میزان لازم

نخود فرنگی:4 قاشق غذا خوری

ذرت پخته شده:1 قاشق غذا خوری

هویج:1 عدد کوچک

طرز تهیه:

ابتدا خمیر پیراشکی ها را در قالب می گذاریم{به شکل لانه شود}ودر فری که قبلا گرم کردیم بادرجه 180 به مدت 5 الی 10 دقیقه می گذاریم حواستون باشه که نسوزه  وقتی خمیر ها آماده شد میگذاریم تا خنک شود برای مواد داخلش هم من از سالاد کلم استفاده کردم شما می توانید از هر سالادی که دوست دارین استفاده کنید البته اصلش با سالاد تن ماهیه

کلم وهویج وکالباس رو به صورت نگینی خرد میکنیم وبا نخود فرنگی و ذرت وسس مایونز مخلوط کرده و داخل خمیر ها رو از این سالاد پر میکنیم من برای تزیین از گوجه های ریز استفاده کردمخوشمزه

                                                                                "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٢٢ساعت ۸:۳٦ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

ژله تمشک آبی:1بسته

ژله تمشک:1بسته

ژله لیمو:1بسته

ژله انبه:1بسته

ژله پرتقال:1بسته

شیر:1پاکت

شکر:4قاشق غذاخوری سرپر

ژلاتین:5 قاشق مرباخوری

وانیل:به مقدار کم

طرز تهیه:

 ابتدا ژله تمشک آبی را در 1 لیوان آب جوش حل کنید ودر قالب مورد نظز بریزید

ودر یخچال یا فریزر بگذارید تا ببنده من برای تسریع کار داخل فریزر گذاشتم 10 دقیقه ای می بنده در فاصله ای که ژله داره میبنده ژلاتین را در اب خیلی کمی حل کنید{به صورت بن ماری} 4 لیوان از شیر رو با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید کمی که گرم شد ژلاتین رو هم بهش اضافه کنید 5دقیقه ی دیگه هم اجازه بدین روی حرارت باشه بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید کامل خنک شه اگه ژله گرفته بود و شیر هم خنک شده بود یک لایه نازک شیر روی ژله بریزد

دوباره قالبمو داخل فریزر گذاشتم و ژله پرتقالمو با 1لیوان آب جوش مخلوط کردم وگذاشتم تا خنک بشه وقتی شیر هم خودشو گرفت دوباره یک لایه ازژله پرتقالم رویش ریختم توجه داشته باشید که باید حتما لایه قبل کاملا خودشو گرفته باشه

دوباره ژله را داخل فریزر گذاشتم وقتی خودشو گرفت دوباره لایه نازکی شیر رویش ریختم و داخل فریزر قرار دادم به همی صورت ژله هارو درست کردم ابتدا تمشک آبی لایه بعد ژله پرتقال لایه بعد ژله لیمو لایه بعدژله تمشک لایه بعدژله انبه شما هر ژله ای که دوست دارین می تونین دل بخواهی اضافه کنید 

 

اینم تکه برش خورده اش

من یک شب داخل یخچال گذاشتم بمونه تا بهتر خودشو بگیره

برای اینکه راحت هم از قالب در بیاد ابتدا با نوک چاقو دور ژله رو آزاد کنید و قالب رو برای چند ثانیه در آب جوش قرار بدهید به راحتی از قالب بیرون میاد.

                                                                                     "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٥ساعت ۸:٠٧ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٤ساعت ٩:٥٦ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

ماکارونی صدفی:1بسته

کالباس:600گرم

نخودفرنگی:نصف قوطی

خیار شور:300 گرم

هویج :1عدد متوسط

لوبیا چیتی پخته:1لیوان

فلفل دلمه:کمی

سس مایونز :1شیشه

ماست پرچرب:3قاشق غذاخوری سرپر

نمک :به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماکارونی ها رادر آب و نمک بجوشانید باید حتمآ خیلی نرم شود سپس آبکشی کنیدوبگذارید کاملآ خنک شود خیار شور و کالباس وهویج را به صورت مکعب های کوچک خرد کنیدمن کمی هم فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم وبه کالباس وخیارشورهویج اضافه کردم.

درظرفی ماکارونی وکالباس وهویج و خیارشوروفلفل دلمه ای ولوبیا چیتی و نخودفرنگی رابا سس وماست مخلوط کنید البته مقدار سس وماست دل خواهی است در آخر کمی نمک هم به آن اضافه کنید.

                                                                                    "نوش جان"

 

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱۱ساعت ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

قهوه فوری:3بسته

قهوه:2الی3قاشق مرباخوری

شکلات داغ:2بسته

شیر:3لیوان

شکر:5الی6قاشق غذاخوری

وانیل:به مقدار کم

ژلاتین :5قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

ابتدا 3قاشق ازژلاتین را به صورت بن ماری آماده می کنیم سپس نسکافه هارادر3لیوان آبجوش حل میکنیم ویک سوم از ژلاتین روبهش اضافه می کنیم ودر ظرفی باقطرکم میریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده قهوه راهم در قهوه جوش میریزیم تادم بکشه بعد دوباره یک سوم از ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم ودر ظرفی مسطح میریزیم ودر یخچال می گذاریم من شکلات داغ روهم به همین شیوه درست کردم ودر یخچال گذاشتم تا ببنده البته این دل بخواهیه همه این مواد که خودشون رو گرفتن ازداخل ظرف ها بیرون اوردم وبه مکعب های کوچک برش دادم و داخل قالبم ریختم

برای دسر پایه هم ابتدا 2قاشق ژلاتین رو به صورت بن ماری آماده کنیدبعد 3لیوان شیررو داخل ظرفی بریزید وبگذارید تا به جوش بیاد سپس شکرو وانیل و ژلاتینی که به صورت بن ماری آماده کرده اید رو هم بهش اضافه کنیدبگذارید تا کمی بجوشد بعدش بذارین حتمآ خنک شه سپس داخل قالبی که قهوه ها ونسکافه های مکعبی شکل رو ریختین اضافه کنید ودر یخچال بگذارد این دسر خیلی خوشمزه اس امیدوارم امتحان کنید

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٠ساعت ٤:۱۳ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

اینم یه دونه از میز دسرم بود

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٩ساعت ۸:٥٧ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

موادلازم:

آرد: 1لیوان

شکر : 1 لیوان

زعفران : به مقدار لازم

روغن :به میزان لازم

گلاب :1 استکان

آب:1/5لیوان

طرز تهیه :

ابتدا آرد رو در روغن سرخ می کنیم حتمآ روغن به میزانی باشه که حالت سیال پیدا کنه و آرد در روغن روان باشه ...توی یه ظرف شکر رو با آب مخلوط می کنیم و می ذاریم بجوشه تا به غلظت مناسبی در بیاد نه خیلی رقیق باشه نه خیلی غلیظ و به صورت شهد مناسبی در بیاد و باید بذاریم حتما سرد شه .... حالا به اون آردی که تو روغن سرخ کردیم کاکائویی رنگ شده می ذاریم کمی خنک شه بعد  شهدی رو که سرد شده بهش اضافه می کنیم زعفران هم همراه شهد و گلاب اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا به سفت شود

نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٩ساعت ٦:۳٠ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

این گلهای زعفران رو هم خودم کاشتم

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٩ساعت ٦:٢٠ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/٩ساعت ٦:۱٢ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()