سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

سلام خوبین؟

بعضی از دوستان درخواست داشتن که عکس وسایل شیرینی پزی و ژله و... رو بذارم منم اطاعت امر کردم اینا بخشی از وسایلی که می تونید بخرید و استفاده کنید


ادامه مطلب
نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٢٦ساعت ۱٠:٤٦ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام

این پست اختصاصی متعلق به نفس جونه برای تشکر از زحمت هایی که این مدت کشیدند با اینکه خیلی ها برخوردشون خوب نبود اما بازم برامون از هنر های خودشون عکس گذاشتن البته شاید اگه من جای ایشون بودم همون اول دلسرد میشدم و این کار رو انجام نمیدادم

بابت همه زحمت ها و محبت های بی دریغت نفس جون ممنونم

دوست دارم  یه دنیا عزیزم 

 *ممنون عزیزم*

این گلها تقدیم به روی ماهت گلم

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٢٤ساعت ٧:۱۱ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام خوبین؟

این دسرهای خوشمزه رو نفس جون زحمت کشیدند و ایمیل کردن خیلی قشنگه

نفس جون آموزششون نمیدی؟

دسر انبه

دسر انبه

دسر انبه

 

دسر زردآلو

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٢۳ساعت ٩:٢٠ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

مواد لازم:

ژله آلوورا: یک بسته و نیم

خامه(از این صورتی ها): 3قاشق

رنگ خوراکی: قهوه ای،سبز، قرمز

طرز تهیه

در کاسه هایی جداگانه 1قاشق خامه بریزید و چند قطره رنگ بهش اضافه کنید تا به اون رنگی که دوست دارید برسه سر سرنگ رو در بیارید و سرنگ ها رو از خامه پر کنید و سوزن رو به سرنگ وصل کنید

ژۀه آۀوورا را از شب قبل با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد به صورت بن ماری اجازه بدهید دانه های ژله کاملاًحل شود بعد داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید در یخچال شب تا صبح بمونه تا خودش رو خوب بگیره اگه داخل ظرف شیشه ای نشکن بریزید بهتر است اینطوری میتونید هر برگ و گلبرگی که تزریق میکنید ببینید من اینجا از کاسه شیشه ای استفاده نکردم اما شما از ظرف شیشه ایی استفاده کنید بهتر است 

سعی کنید سرنگ ها هوا نداشته باشه چون کارتون رو خراب میکنه

ابتدا باید با خامه ی قهوه ای شروع کنید باید یک دایره فرضی رو در نظر بگیرید سر سورنگ را داخل ژله فرو کنید و آرام آرام تزریق کنید و و یواش یواش سر سرنگ رو رو به بالا بکشید تا خامه به حالت سوزنی در بیاد

همینطوری ادامه بدهید تا دایره ایی ایجاد بشه اینطوری پرچم گل تون درست میشه با یک دستمال کاغذی اگه سطح کارتون کثیف شد تمیزش کنید هرچی بیشتر این کار رو انجام بدید کارتون زیبا تر میشه

حالا با یک چاقوی میوه خوری به صورت کج داخل ژله فرو ببرید به این شکل

حالا از کنار چاقو سرسرنگ رو وارد کنید و گلبرگ ها رو تزریق کنید به این شکل

همینطوری گلبرگ ها رو ادامه بذهید سعی کنید تا اونجایی که میشه گلبرگها کنارهم تر باشه و پر گلبرگ باشه اینطوری گل قشنگ تری خواهید داشت

 

برای برگش از چاقوی بزرگاتری استفاده کنید دقیقاً مثل گلبرگ ها این کار رو انجام بدید

تعداد گلبرگها بستگی به خودتون داره

در آخر نصف بسته ژله آلوورا را را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید تا حسابی خنک بشه بعد روی ژله بریزید و بذارید 5 ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره بعد از داخل قالب خارج کنید

برای خارج کردن ژله هم به مدت 3 تا 5 ثانیه داخل آبجوش قرارش بدیدو در ظرف مورد نظر برش گردونید

زیاد داخل آبجوش قرارش ندید چون ژله آب میشه همون 3 تا 5 ثانیه کافیه

نکته: اگر به جای ژله آلوورا از ژله با رنگهای دیگر مثلاً قرمز استفاده کنید خیلی بهتر میشه بیشتر خودشو نشون میده برای این کار ژله را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد نصف لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید و روی ژله بریزید و بذارید 5  ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره

نکته2: مواظب باشید وقتی سرنک را داخل ژله میکنید به کف ظرف اصابت نکنه چون موقع برگردونده خامه از ژله خارج میشود و کارتون خراب میشه

این مقدار ژله به اندازه 5 تا 6 نفر می باشد اگر به مقدار بیشتری می خواهید درست کنید مواد لازم را افزایش بدهید

"نوش جونتون"

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٢٠ساعت ۳:٤۱ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام بر دوستان همیشگی

خوبین؟

دلم براتون تنگ شده بود امیدوارم این غیبت من رو ببخشید خیلی خیلی گرفتار بودم

چند روز پیش تولد مامانم بود اما متاسفانه توی مسافرت بودیم و امکان درست کردن کیک برام وجود نداشت وقتی هم برگشتیم اگه یادتون باشه گفتم بنایی داریم خونه به هم ریخته بود دیگه مجبور شدیم خونه رو تمیز کنیم و اسباب هارو بچینیم این بود دیگه نتونستم کیک برای مامان درست کنم اما بازم نفس جونم زحمت کشیدند و برای مامانم کیک درست کردند

وای نفس جون یه دنیا ممنونم خیلی خوبی عزیزم

دوست دارم

اینم عکس کیکی که نفس جونم برام فرستاده

مثل همیشه خیلی خیلی قشنگه

ممنون نفس جونمقلب

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٢٠ساعت ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام بر دوستان خوبم

اینم لوبیا پلویی که بعضی از دوستان درخواست داشتند

 


ادامه مطلب
نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٩ساعت ٤:۳۱ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

این کیک رو هم نفس جونم زحمت کشیدند و ارسال کردند خیلی قشنگه

ممنون نفس جونمقلب

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/۸ساعت ۱:۳۱ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام بر همراهان همیشگی

خوبین؟

دوباره نفس جونم محبت کردند و عکس کیکای زیباشون رو برای ما ارسال کردند

من که دیدمشون خیلی ذوق زده شدم نفس جون ممنونم

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/۸ساعت ۱:٢٠ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام

خوبین؟

این دستور خوشمزه رو نفس جونم از مادر عزیزشون برای من گرفته دست نفس جونم و مادرگرامیشون درد نکنه

مواد لازم:

تخم مرغ:6 عدد

شکر: 250 گرم

آرد: 200 گرم

کاکائو: 4قاشق سوپ خوری

بیکینگ پودر: 3قاشق چای خوری

وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
 
شیر سرد:125 میلی لیتر
 
روغن مایع:180میلی لیتر
------------------------------------------------------
*موادلازم برای گاناش*
شکلات ساده سیاه:200گرم
خامه ساده:120گرم
شکلات رنده شده:به میزان دلخواه جهت تزئین
 
*طرز تهیه کیک*
ابتدا فر با دمای 350درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.کف یه قالب گرد 23 سانتی متری رو با کاغذ روغنی بپوشون و چرب کنید.
همه ی مواد کیک رو باهم داخل یه کاسه بزرگ بریزید و 3 دقیقه با همزن برقی بزنید.بعد مواد آماده شده رو تو قالب چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت در فر بپزه.
بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بذارید کیک خنک شه.
مواد تهیه گاناش رو آماده کنید.کیک رو به 2 قسمت برش بدهید.یعنی از وسط به 2نیم تقسیم کنید.
کمی از گاناش وسط کیک بمالید و همینطور روی کیک و اطراف کیک رو با گاناش بپوشونید.
در آخرکار باشکلات رنده شده روی کیک رو تزئین کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------
*تهیه گاناش*
تو ظرف مناسب،شکلات و خامه رو مخلوط کن و روی اجاق قرار بدهید.مرتب هم بزن تا شکلات ذوب شه و بذار کمی بجوشه.
بعد از روی حرارت بردار و صبرکن تا خنک شه."توجه" در این فاصله مرتب هم بزنید که رویه نبنده
برای سطحش هم نفس جون از شکلات استفاده کرده
"نوش جان"
یه دنیا ممنون نفس جونم حتما درست میکنم عکسشو میذارم
بوس بوس بوسقلب
نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٥ساعت ۱٠:٢۸ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

سلام دوستان گلم

ممنونم از این همه مهربونی و محبتتون

چند روزه بنایی داریم زیر خاک وگچ فراوون کامپیوترم رو وصل کردم

 اما دیروز ژله تزریقی دوباره درست کردم عکساشو هم مرحله به مرحله گرفتم اما دوربینم رو نمی دونم کجا گذاشتم البته میدونم تو آشپزخونه بود نمی دونم داداشام وقتی وسیله ها رو جمع میکردن کجا گذاشتنش بدقولی من رو ببخشید همین که پیداش کردم عکسا رو آپ میکنم

"اللهم عجل لولیک الفرج"

عید همگی مبارک باشه

دوستتون دارم

مواظب خودتون باشید.بای بای

 

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/۳ساعت ۱۱:٠٤ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()