سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

 سلام بر دوستان گلم  

خوبین؟ 


مواد لازم:

آرد سفید:120گرم

شکر:100 الی110 گرم

آب جوش:3قاشق

وانیل:1 پینچ

بکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ: 5عدد

خامه: به مقدار لازم

شکلات رنده شده و پودر پسته برای تزیین

موز ویا گردو برای بین رولت :به مقدار لازم

آناناس واسمارتیز و.... برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا زرده وسفیده رو از هم جدا کنید به زرده وانیل رو اضافه کنید و 2 الی3 دقیقه با سرعت تندهمزن بزنید تا کمی سفید بشه بعد شکر رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفید بشه حالا 3 قاشق آبجوش رو بهش اضافه کنید و 1دقیقه با همزن بزنید

حالا بذاریدش کنار به آره بکینگ پودر را اضافه کنید و 3بار الکش کنید اینم کنار بذارید

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا زمانی که پف کنه و از تخم مرغ زنی نریزه به صورتی که اگرظرف رو برگردوندید از ظرف نریزیه حالا سفیده رو با زرده ای که قبلاً زده بودیدمخلوط کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و فورا آرد را اضافه کنید و خیلی
خیلی کم همش بزنید در حدی که فقط مخلوط بشه چون اگه زیاد هم بزنید پفش می خوابه حتماً فر رواز نیم ساعت قبل روشن کنید با 180 درجه و بذارید گرم بشه

در قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و این مواد رو داخل قالب بریزید و نیم ساعت با حرارت 180 درجه
بذارید تا کیکتون حاضر بشه و بعداز فر درش بیارید و یک دستمال تمیز روش بندازید تا کمی بخارکیکتون رو نرم کنه 10 تا 15 دقیقه بعد با همون کاغذ روغنی از تو قالب بیرون بیارید و بذارید خنک بشه سپس یک لایه خامه روش بمالید من خامه نسکافه ایی زدم و دو ردیف موز یا دو ردیف گردو بچینید فقط 2 ردیف بیشتر نه چون اونوقت رول نمیشه پس دو ردیف حالا به کمک کاغذ روغنی که زیرکیکتونه رولش کنید و کاغذ رو ازش جدا کنید بعد با خامه من خامه وانیلی استفاده کردم سطح رولتتون رو خامه کشی کنید لازم نیست خیلی خیلی صاف باشه بعد با پودر پسته و شکلات رنده ایی و هرچی دوست دارید تزیین کنید و اگه دوست دارید آناناس هم دورش بریزید

"نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٢/۱٦ساعت ۱:۱٥ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()