سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم:

ژله تمشک آبی:1بسته

ژله تمشک:1بسته

ژله لیمو:1بسته

ژله انبه:1بسته

ژله پرتقال:1بسته

شیر:1پاکت

شکر:4قاشق غذاخوری سرپر

ژلاتین:5 قاشق مرباخوری

وانیل:به مقدار کم

طرز تهیه:

 ابتدا ژله تمشک آبی را در 1 لیوان آب جوش حل کنید ودر قالب مورد نظز بریزید

ودر یخچال یا فریزر بگذارید تا ببنده من برای تسریع کار داخل فریزر گذاشتم 10 دقیقه ای می بنده در فاصله ای که ژله داره میبنده ژلاتین را در اب خیلی کمی حل کنید{به صورت بن ماری} 4 لیوان از شیر رو با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید کمی که گرم شد ژلاتین رو هم بهش اضافه کنید 5دقیقه ی دیگه هم اجازه بدین روی حرارت باشه بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید کامل خنک شه اگه ژله گرفته بود و شیر هم خنک شده بود یک لایه نازک شیر روی ژله بریزد

دوباره قالبمو داخل فریزر گذاشتم و ژله پرتقالمو با 1لیوان آب جوش مخلوط کردم وگذاشتم تا خنک بشه وقتی شیر هم خودشو گرفت دوباره یک لایه ازژله پرتقالم رویش ریختم توجه داشته باشید که باید حتما لایه قبل کاملا خودشو گرفته باشه

دوباره ژله را داخل فریزر گذاشتم وقتی خودشو گرفت دوباره لایه نازکی شیر رویش ریختم و داخل فریزر قرار دادم به همی صورت ژله هارو درست کردم ابتدا تمشک آبی لایه بعد ژله پرتقال لایه بعد ژله لیمو لایه بعدژله تمشک لایه بعدژله انبه شما هر ژله ای که دوست دارین می تونین دل بخواهی اضافه کنید 

 

اینم تکه برش خورده اش

من یک شب داخل یخچال گذاشتم بمونه تا بهتر خودشو بگیره

برای اینکه راحت هم از قالب در بیاد ابتدا با نوک چاقو دور ژله رو آزاد کنید و قالب رو برای چند ثانیه در آب جوش قرار بدهید به راحتی از قالب بیرون میاد.

                                                                                     "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٥ساعت ۸:٠٧ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

Design By : Pars Skin