سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم :


آرد برنج: نیم کیلو

شکر: 200 گرم

تخم مرغ: 1عدد

روغن کرمانشاهی: 200 گرم
اگه به روغن
حیوانی کرمانشاه دسترسی ندارید میتونید از کره هم استفاده کنید البته با روغن
کرمانشاهی یه چیز دیگه س

گلاب : نصف فنجان قهوه خوری

زعفران آب شده:  3 قاشق مرباخوری

سیاه دانه : به مقدار لازم


طرز تهیه :

اول آرد رو الک کنید، حالا آرد و روغن رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدید تا مواد به خورد هم بره شکر رو هم در نصف لیوان آب حل کنید و روی حرارت بذارید تا مثل شربت بشه بعد از اینکه شربت سرد شد کم کم به آردتون اضافه کنید

خب حالا تخم مرغ رو  به آؤدتو اضافه کنید وبعد ورز بدید و سپس زعفران و گلاب رو هم اضافه کنید و ورز بدید خمیر تون حتما باید یه شب استراحت کنه فردا دوباره ورز بدید  بعد دایره های کوچک ازش بردارید و گرد کنید ودر سینی فر بچینید در آخر از سیاد دانه استفاده کنید و روی هرکدوم از نان برنجی ها کمی سیاه دانه بریزید

فر رو باید از قبل گرم کرده باشید با 170 درجه شیرینی ها رو 20 دقیقه بذارید داخل فر البته هر وقت دید دور نان برنجیتون هاله گرفته شیرینی تون حاضره وقتی که شیرینی هاتون پخت فوری سعی نکنید از توی سینی بیرونش بیارید چون پودر میشه باید حتما خنک بشه

"نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٢/٢۸ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()