سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

سلام

خوبین؟

یادتونه گفتم قراره با عموم چندتا غذای ایتالیایی درست کنیم حالا این اولیش

استیک رو به روش ایتالیایی درست کردیم

بعدا میام دستورش رو میذارم

 


مواد لازم:

گوشت استیکی: به تعداد لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

باورتون میشه فقط همین

گوشتی رو که می خرید باید 1 روز تا 2 روز در یخچال بمونه بعد زغالتون رو آماده کنید و از این توری ها که توی عکس می بینید تهیه کنید و روی زغال بذارید استیک هاتون هم روش بچینید وقتی نیم ژز شد نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید وقتی یک طرفش کاملا سرخ شد برش گردونید و طرف دیگه رو کباب کنید

این نوع ایتالیاییشه

در ژستهای آینده استیک طعم دار رو آموزش میدهم

"نوش جونتون"

نوشته شده در ۱۳٩٢/۱/٢٦ساعت ۳:٠٤ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()