سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

سلام

خوبین؟

میدونم همه بهتر از من بلدید باقالی پلو درست کنید اما من چند تا نکته یادگرفته ام واقعاً باقالی پلو رو بی نظیر میکنه حتما امتحان کنید و بهم نتیجه اش رو بگید من که اینطوری درست کردم همه گفتن خیلی عالی شده امیدوارم شما هم دوست داشته باشید

کرمانشاهی ها خرما رو با روغن کرمانشاهی سرخ میکنن با سیب پلو و باقالی پلو میخورن اگه شما هم دوست داشتید امتحان کنید.

طرز تهیه در ادامه مطلب:


و اما طرز تهیه

وقتی برنج رو با باقالی ها ریختید تو آبجوش بعدش هم آبکش کردید که تا اینجا همه بلدن اما از این مرحله این نکته ها رو اضافه کنید

ته قابلمه یا نون یا سیب زمینی برای ته دیگ بذارید یه لایه از برنج وباقالی رو بریزید و شوید هم بپاشید کمی دارچین بپاشید و حالا کمی شنبلیله خشک شده بپاشید روی لایه اول برنجتون زیاد نریزید تلخ میشه خیلی کم

به همین ترتیب عمل کنید هر لایه برنج که ریختید شوید و دارچین و شنبلیله اضافه کنید تا زمانی که تموم بشه

بذاریدش روی حرارت یه مقدار آب و روغن هم بریزید روی برنج وقتی که شروع به بخار کردن کرد کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و بذارید دم بکشه

مطمئن باشید خیلی خوب میشه

نکته اش در دارچین و شنبلیله و زعفرانش بودخوشمزه

"نوش جان" 

نوشته شده در ۱۳٩٢/٢/۸ساعت ٤:٢۳ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()