سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

موادلازم:

بادمجان:4عدد بزرگ

گوجه فرنگی:4عدد بزرگ

سیر: 2الی 3حبه

تخم مرغ: 1عدد

زعفران:به مقدار لازم

آب: 1پیمانه

نمک،فلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها رو با پوست کباب کنید سپس پوست بادمجان ها رو بگیرید و با گوشتکوب خوب بادمجان ها رو بکوبید وگوجه ها رو رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید سیر هارو هم یا رنده کنید یا خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید

حالا به این مایه باید 1پیمانه آب اضافه کنید و زعفران ونمک وفلفل رو هم با این مایه مخلوط کنید و اجازه بدهید تا کمی با شعله کم بپزد در آخر هم تخم مرغ را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر هم روی حرارت باشد

نکته: در شمال این غذا رو با برنج میل می کنن البته به نظر من با نون خیلی خوشمزه تره

                                                                           "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩٠/٩/٢٥ساعت ۱٠:۱٧ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()