سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم:

تخم مرغ:6 عدد

آرد سفید:6 قاشق سوپ خوری (150 گرم)

شکر:6 قاشق سوپ خوری(150 گرم)

وانیل(یا کمی پوست پرتقال رنده شده):نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

اول فر رو با حرارت180 درجه روشن کنید وبذارید گرم بشه

ابتدا سفیده ها رو از زرده تخم مرغ جدا کنید سعی کنید حتما سفیده از زرده کاملا جدا بشه چون اگه کمی از سفیده یا زرده مخلوط بشه پف کیک می خوابه پس با دقت زیاد این کار رو انجام بدین

اول سفیده رو کاملا با همزن میزنیم تا سفت بشه و از تخم مرغ زنی نریزه حتی اگه ظرف رو هم برعکس کنین از داخل ظرف بیرون نیاد مثل این

خب حالا اینو بذارین تو یخچال و پره های همزن رو خوب بشورید و خشک کنید اگه این کار رو نکنید زرده ها پف نمیکنه و سفید نمیشه

حالا زرده ها رو هم با همزن بزنید تا کم کم سفید رنگ بشه مثل این عکس

خب حالا شکر ووانیل رو اضافه کنین و با همزن بزنین تا کاملا شکر حل بشه حالا سفیده تخم مرغ را اضافه کنید وکمی همش بزنید سپس آرد رو سریع اضافه کنین و دورانی هم بزنین لیسک برای این کار خیلی مناسبه وقتی کمی هم زدین و دورانی با لیسک همش بزنین نمی خواد که زیاد همش بزنین همین قدر که مخلوط شدن کافیه چون پف کیکتون میخوابه

حالا بریزیدش تو قالبتون و روی پنجره وسط فر بذارین بذارین 45 دقیقه توی فر بمونه البته این بستگی به قدرت فرتون داره اگه بعد این مدت دیدین هنوز نپخته میتونین بذارین 20 دقیقه دیگه هم توی فر بمونه

یه راه ساده برای فهمیدن اینکه کیکتون پخته یا نه اینه که یه خلال دندون یا چنگال رو داخل کیکتون کنید اکه کیک بهش نچسبیده بود کیکتون پخته و میتونین از فر درش بیارین

این کیک رو با خامه یا کرم و یا مربا استفاده میکنن

اگه میخواین وسطش خامه بزنین اول کمی شربت به کیک بزنین تا کمی نرم بشه بعد یه لایه خامه روی کیک بمالید و با موز و گردو و.....هرچی که دوست دارد روش بریزد و لایه بعدی کیک رو روش بذارید بعد یه لایه نازک خامه بزنید و بذاری توی فریزر تا کمی خودشو بگیره بعد لایه آخر خامه رو روی کیک بمالید این کمک میکنه که لایه آخر خامه صاف در بیاد

میتونین کمی از خامه رو نگه دارین وبا نسکافه مخلوطش کنین تا 2 مزه خامه داشته باشین

طرز تهیه خامه : من از پودر خامه استفاده میکنم که تموم وسایل قنادی فروشی ها دارند

1بسته پودر خامه +1پیمانه پودر قند+1پیمانه شیر+1پینچ وانیل را 5دقیقه با دور تند همزن میزنم خامه حاضره به همین راحتی

من توصیه میکنم از اسپری خامه استفاده نکنید چون بعد از 5 الی10 دقیقه آب میشه

نکته:یک پینچ به اندازه ایه که بین دو انگشت جا میشه خیلی خیلی کم وانیل بزنین چون اگه زیاد بشه خامه مزه تندی میگیره

نکته 2:حتما ارد را 3 بار الک کنید

                                                                            "نوش جان" 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٠ساعت ٩:٠۸ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

Design By : Pars Skin