سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم:

تخم مرغ :1 عدد

آرد سفید:2 پیمانه(250گرم)

شیر:5/1 پیمانه(200 گرم)

بکینگ پودر:2قاشق مربا خوری

وانیل :نصف قاشق چایخوری

شکر :1پیمانه

روغن مایع:100 گرم

طرز تهیه: ابتدا فر رو با حرارت 180 درجه روشن میکنیم تا گرم بشه بعد قالبمونو چرب میکنیمو کمی آرد میپاشیم اما بهتره از کاغذ روغنی برای این کار استفاده کنین

 سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا میکنیم و مثل کیک اسفنجی هم میزنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد زرده و شکر و وانیل و بکینگ پودر و روغن رو مخلوط کرده خوب به هم میزنیم تا شکر حل شود بعد شیر را به مایه اضافه میکنیم وبهم میزنیم سپس آرد رو اضافه میکنیم سپس سفیده را هم اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم به اندازه ایی که مایه مخلوط بشه چون اگه زیاد به همش بزنیم پف کیک میخوابه اینم عکس مایه کیک

حالا این مواد رو داخل قالبمون میریزم بحدی که سر قالب 2 تا 3 سانتی متر خالی بمونه چون هنگام پخت کیک پف میکنه و بالا میاد اگه قالب لب به لب پر باشه از دور قالب بیرون میریزه و کیکتون خراب میشه

حالا کیک رو روی پنجره وسط فر به مدت یک ساعت الی یک ساعت و ربع میگذاریم تا بپزه

نکته هیچ گاه در فر رو باز و بسته نکنید چون هوای گرم داخل فر بیرون میاد در نتیجه کیکتون پف نخواهد کرد

نکته 2:‌حتما آرد رو 3 بار الک کنید

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱۱/۱٠ساعت ٩:٤٤ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()

Design By : Pars Skin