سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

سلام

بلاخره کامپیوترم درست شدهوراهوراهورا

ممنون که در این مدت بهم سر زدین وبرام کامنت گذاشتین خیلی خوشحال شدم انقدر حجم کامنت ها بالاست فقط تونستم بخونمشون فکر کنم یه روز کامل طول بکشه تا همشون رو جواب بدم اما قول میدم از همین الان شروع کنم به همشون جواب بدم و بیام وبلاگ های همه دوستان گل و نازم و ببینم و با اجازتون از شما چیزهای جدید یاد بگیرم

امشب به همت داداشم بلاخره مشکلم برای آپ کردن برطرف شد این عکس پیراشکی گوشتیه که چند روز پیش درست کردم

این سیب زمینی ها رو هم آب پز شده داشتم با چاقو برش های نسبتا سطحی بهش دادم وداخلش نمک و فلفل ورزماری و کره زدم و گذاشتم داخل فر تا با پیراشکی ها بپزه خیلی خوب شده بود


مواد لازم:

خمیر پیتزا :به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده:نیم کیلو

سیب زمینی آب پز:2عدد

فلفل دلمه ایی:2عدد کوچک

قارچ:15عدد

پیاز :1عدد کوچک

تخم مرغ:1عدد

کنجد :به مقدارلازم

نمک وفلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا فلفل دلمه ایی هاو سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و قارچ ها رو هم خرد کنید توی یک ماهیتابه ابتدا فلفل دلمه ای هارو کمی تفت بدین تا نرم بشه بعد بریزیدش توی یک بشقاب ویه گوشه ایی بگذاریدش

همینطور قارچ ها و سیب زمینی ها رو هم تفت خیلی کمی بدین و کنار بگذارید

حالا پیاز رو با رنده ریز ریز رنده کنید وبه گوشت اضافه کنید و گوشت وپیاز را بانمک وفلفل و من کمی هم زعفران بهش اضافه کردم وتفت دادم وقتی گوشت کمی تفت داده شد فلفل دلمایی ها و قارچ و سیب زمینی رو هم بهش اضافه کنید وکمی تفت بدین

خب حالا خمیرتون رو باز کنید و یه بشقاب کوچک روی خمیرتون بذارین و با چاقو گرد از این خمیر جدا کنید کمی سس روی خمیر بریزید و از این مواد وسط خمیر بذارید اگه پیراشکی زن داشتید بوسیله آن دو طرف خمیر رو بهم بیاورید اگر هم نداشتید اصلا مشکلی نیست با دست خمیر ها رو روی هم بیاورید با چنگال دورش رو محکم کنید

تخم مرغ روبا چنگال بزنید وکمی نمک وفلفل بهش اضاقه کنید

با قلمو تخم مرغ را روی پیراشکی ها بمالید وکنجد هم رویش بپاشید ودر فری که از قبل گرم کردید با درجه 180 بذارید15 تا 20 دقیقه بپزه

نکته:فرها مختلف است بنابراین گاهی نگاهی به پیراشکی هاتون بندازین که نسوزه  

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱٥ساعت ٤:٠٤ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()