سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم:

فیله مرغ:به مقدارلازم

زعفران دم کرده:به مقدار دلخواه

نمک وفلفل:به مقدار لازم

پودر سوخاری:100گرم

تخم مرغ :2عدد

طرز تهیه:

با قلمو زعفران دم کرده را روی فیله های مرغ بمالید سپس نمک وفلفل را هم به فیله های مرغ اضافه کنید وبگذارید شب تا صبح در یخچال بماند تا طعم زعفران به خورد مرغ برود

نیم ساعت قبل از غذا فیله ها را در تخم مرغ بزنید وبعد در پودر سوخاری داخل کنیدودر روغن داغ سرخ کنید من از این پودر سوخاری استفاده میکنم

میتونم بگم فوق العاده اس

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱۸ساعت ۱٢:٠٤ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()