سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم :

میگو:به میزان دلخواه

تخم مرغ:2عدد

پودر سوخاری:100 گرم

نمک وفلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا میگو ها را کاملا پاک کنید حتما با چاقو برش نازکی از پشتش بدین و رگ پشتش رو در بیارین تا بوی بدش کمتر بشه بعد برای 2دقیقه بریزیدش داخل آبجوش و سرکه تا کاملا بوی بدش از بین بره اصلا نباید زیاد بذارین توی آبجوش بمونه چون سفت میشه بعد از داخل آبجوش درشون بیارین وبذارین خنک بشه توی این فرصت تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید ونمک وفلفل رو بهش اضافه کنید وقتی میگوهاتون خنک شد یکی یکی بزنیدش توی تخم مرغ بعدش بزنیدش توی پودر سوخاری و توی روغن داغ سرخش کنید

من از این پودرسوخاری استفاده میکنم عالی میشه

نوشته شده در ۱۳٩٠/۱٢/۱۸ساعت ۱٢:۱٧ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()