سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

 


مواد لازم:

گوشت تیکه ای :300 الی 500 گرم

پیاز :1عدد متوسط

نخود فرنگی :1پیمانه

ذرت:1پیمانه

هویج:1عدد

رب گوجه:2قاشق

سیب زمینی:2 عدد

نمک،فلفل،دارچین و زردچوبه:به مقدار لازم

زعفران:به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت ها رابه سیخ بزنید ویک لیتر آب به گوشت ها اضافه کنید وروی حرارت ملایم بگذارید تا کف کند کف گوشت را کاملا بگیرد وپیاز را خرد کنید وبه گوشت اضافه کنید و بگذاریدتا گوشت پخته شود 20 دقیقه قبل از صرف غذا نمک وفلفل و دارچین وزردچوبه وزعفران را اضافه کنیدنخود فرنگی وذرت و اگر دوست دارید هویج را هم اضافه کنید رب گوجه را هم سرخ کنید و به گوشت ها اضافه کنیدوبگذارید 20 دقیقه بپزدسیب زمینی را هم میتوانید سرخ کنید برای دور چین غذا

                                                                             "نوش جان"

                                               

نوشته شده در ۱۳٩۱/۱/۱٠ساعت ۱٠:٢۸ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()