سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات


مواد لازم:

برنج ایرانی:900 گرم

گوشت چرخ کرده:500 گرم

تخم مرغ:4 عدد

سبزی کوفته:به مقدار لازم

کشمش,گردو,پیاز داغ,پوست خلال نارنج:به مقدار لازم

نمک وزردچوبه ودارچین:به مقدار لازم

رب گوجه:4قاشق غذاخوری

شکر :1 قاشق

طرز تهیه:

گوشت رادر مولینکس چرخ کرده تا کش دار شود برنج را در آب جوش ریخته کمی نمک وزردچوبه در آب برنج اضافه کنید برنج به حدی پخته شود که له نشود سپس برنج را آبکش میکنیم برنج حتما باید خنک خنک شود برنج را در ظرفی ریخته و گوشت را بهش اضافه میکنیم سبزی کوفته راهم به حدی اضافه میکنیم که خیلی سبز نشود 1عدد تخم مرغ رابه همراه نمک ودارچین راهم اضافه میکنیم مقداری روغن داخل مایه کوفته میریزیم که زیاد چرب شود ومایه را ورز میدهیم تا گوشت به برنج بچسبد وحالت خرد شده بگیرد سپس دو عدد از تخم مرغ ها را آب پز میکنیم و مربع مربع خرد میکنیم و مقداری کشمش ,پوست خلال نارنج,گردو, پیاز داغ وتخم مرغ برمیداریم و وسط کوفته میگذاریم و شکل میدهیم به این شکل

آخرین تخم مرغ رادر ظرفی شکسته و کوفته ها را در تخم مرغ می غلطانیم وسرخش میکنیم

در یک قابلمه دیگر رب گوجه را به همراه شکر ونمک و مقداری آب مخلوط میکنیم تا سس نسبتا غلیظی به دست بیاریم و کوفته ها را به مدت5 دقیقه در سس قرار میدهیم

                                                                         "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩۱/۱/۱٤ساعت ۱٢:٢۳ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()