سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

مواد لازم:

قهوه فوری:3بسته

قهوه:2الی3قاشق مرباخوری

شکلات داغ:2بسته

شیر:3لیوان

شکر:5الی6قاشق غذاخوری

وانیل:به مقدار کم

ژلاتین :5قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

ابتدا 3قاشق ازژلاتین را به صورت بن ماری آماده می کنیم سپس نسکافه هارادر3لیوان آبجوش حل میکنیم ویک سوم از ژلاتین روبهش اضافه می کنیم ودر ظرفی باقطرکم میریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده قهوه راهم در قهوه جوش میریزیم تادم بکشه بعد دوباره یک سوم از ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم ودر ظرفی مسطح میریزیم ودر یخچال می گذاریم من شکلات داغ روهم به همین شیوه درست کردم ودر یخچال گذاشتم تا ببنده البته این دل بخواهیه همه این مواد که خودشون رو گرفتن ازداخل ظرف ها بیرون اوردم وبه مکعب های کوچک برش دادم و داخل قالبم ریختم

برای دسر پایه هم ابتدا 2قاشق ژلاتین رو به صورت بن ماری آماده کنیدبعد 3لیوان شیررو داخل ظرفی بریزید وبگذارید تا به جوش بیاد سپس شکرو وانیل و ژلاتینی که به صورت بن ماری آماده کرده اید رو هم بهش اضافه کنیدبگذارید تا کمی بجوشد بعدش بذارین حتمآ خنک شه سپس داخل قالبی که قهوه ها ونسکافه های مکعبی شکل رو ریختین اضافه کنید ودر یخچال بگذارد این دسر خیلی خوشمزه اس امیدوارم امتحان کنید

نوشته شده در ۱۳٩٠/۸/۱٠ساعت ٤:۱۳ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()