سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

سلام بر دوستان خوبم لبخند

طاعات وعباداتتون مقبول درگاه حق

عیدتون مبارک باشههورا

دوباره برگشتم این روزها خیلی خیلی کار داشتم اصلا وقت نمی کردم بیام ببخشید

از کامنتهای پر از محبتتون ممنونم

این ژله رو توی وبلاگ بهار عزیز دیدم خیلی ازش خوشم اومدقبلا یه بار درست کردم خراب شده بود اما از روی دستور بهار جونم که درست کردم عالی شد اینم نتیجه کار

این بار دوم بود بار سوم که درست کردم نمی دونم چرا رنگ ژله ام قهوه ای شد ؟؟؟؟ژله آبی رو با مارشمالو درست کردم اما قهوه ای شد؟؟؟؟نمیدونم مارشمالو زیاد استفاده کردم یا ژله ام خیلی روشن بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیروز هم دوباره درست کردم اما مارشمالو توش اضافه نکردم خواستم ببینم میشه یا نه بد نبود اما مثل اینا خشگل نشد

دستورش در ادامه مطلب:

 


مواد لازم :(یک پیمانه = 250 سی سی آب )

مارشمالو 75 گرم

پودر ژله آماده یک بسته ( می تونید از هر طعم و رنگی استفاده کنید )

قالب نچسب

آب نصف پیمانه

طرز تهیه :

* اول از همه قالب رو با 1 ق م روغن مایع چرب می کنیم .

* مارشمالویی که من استفاده کردم هر یه دونه اش 25 گرمه پس لازم بود 3 تا از این بسته ها استفاده کنم .

  مارشمالو ها رابا قیچی آشپزخونه به طول نیم سانت می بریم.

پودر ژله رو با آب ( لازم نیست آب داغ باشه ) در یه کاسه ای ریخته و به مدت یک دقیقه با قدرت بالا در مکروفر می گذاریم .

بعد هم می زنیم تا دانه های ژله حل بشه .

و مجددا در مایکرویوو بمدت 20 ثانیه دیگه قرار می دیم و باز هم هم می زنیم تا اثری از دانه های ژله نمونه .

مارشمالو رو اضافه کرده و قدرت بالا به مدت یک دقیقه قرار می دیم .

بعد با ویسک به سرعت هم می زنیم تا مارشمالو آب بشه . 40-30 ثانیه بیشتر طول نمی کشه .اگر کاملا حل نشد دوباره 40 ثانیه الی یک دقیقه با قدرت بالا تویی مایکرویوو قرار میدیم بعد درش میارم و دوباره میزنیمش تا یک دست بشه

و داخل قالب چرب شده ریخته و بمدت 45 دقیقه در یخچال قرار می دیم .

با چاقو لبه های ژله رو از قالب جدا کرده و ژله رو در عین حال که از قالب جدا می کنیم با دست رول هم می کنیم برای برش از چاقوی لیزری استفاده کنید .

                                                                                     "نوش جان"

 

 

نوشته شده در ۱۳٩۱/٥/۳٠ساعت ٥:٠٩ ‎ب.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()