سرآشپز مروارید

آشپزی -تزیئنات

 


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: به میزان لازم

خمیر پیراشکی :1 بسته

فلفل دلمه ای:یک عدد کوچک

قارچ:به دلخواه

نمک و فلفل:به میزان لازم

زعفران دم کرده: مقداری

پنیر پیتزا:1بسته

طرز تهیه:

گوشت و فلفل دلمه ای و قارچ را به همرا نمک وفلفل و مقداری زعفران سرخ کنید

 در خمیر پیراشکی از این مواد بریزید و با سلیقه خودتون بپیچید و با قلمو از زعفران دم کرده رویش بمالید و در روغن سرخ کنید

اینم عکس از مراحل کار

 

 "نوش جان"

نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/٤ساعت ۸:٠٩ ‎ق.ظ توسط مروارید.ص نظرات ()