استیک به سبک ایتالیایی

مواد لازم:

گوشت استیکی: به تعداد لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

باورتون میشه فقط همین

گوشتی رو که می خرید باید 1 روز تا 2 روز در یخچال بمونه بعد زغالتون رو آماده کنید و از این توری ها که توی عکس می بینید تهیه کنید و روی زغال بذارید استیک هاتون هم روش بچینید وقتی نیم ژز شد نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید وقتی یک طرفش کاملا سرخ شد برش گردونید و طرف دیگه رو کباب کنید

این نوع ایتالیاییشه

در ژستهای آینده استیک طعم دار رو آموزش میدهم

"نوش جونتون"

/ 15 نظر / 24 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ندا

عکس ها رو من نمی بینم

شيرينكده

وااااااااااااااي به به عجب استيكي دهنم آب افتاد نوش جان مرواريد جونم خدا رو شكر كه مشكل نظر گذاشتنت حل شد عزيزم منم آپم دوست داشتي بيا

negin

عکسها رویت شد. عالی بود ممنون

سپیده

خـودتــــــــــآن را درقلب هـیــچ ادمـــــــے نچپانیــــد جــــــــــــــــــــــآ نــــمــے شـویـد چــــروکـــــ میـــــشوید فـقــط (!)

مامان خانم

سلام عزیزدلم .از خداوند بهترینها را برات ارزومندم. موفق باشی.[قلب][بوسه]

سپيده

wooooooooooooooooooow[خوشمزه][خوشمزه] بعد از اين كه عموت رو دعوت كردم بهش مبگم ايشالله دفعه ي بعد خونه ي شما به صرف استيك ايتاليايي [چشمک][نیشخند] خووووووووو نكن اين كارارو با من[اضطراب]

پروانه (صدای ثانیه)

اووووووووووووووووووووووووووو[تعجب] پس ما یه عمری استیک به سبک ایتالیایی می خوردیم خودمون خبر نداشتیم؟ عاقا مامان من اینو با گوشت بره، گوساله، مرغ و بوقلمون درست می کنه عالی میشه البته آبدار تر از این که تو عکس شماست و بیشتر وقتایی که من ضعیف میشم که اونم در ماه میشه 4 بار!!!!!!!!!!!!![چشمک] یادش ب خیر هییییییییییییییی[ناراحت] گذشت اون روزا[افسوس]

در امتداد زندگی

عزیزم اگه زودتر دستورش و بذاری ممنون می شم،آخه من عاشق استیکم[نیشخند]

maedeh

مواد اولیش خیلی کم بود و این برام جالب بود! بنظرم اگر یه کمم چاشنی کباب الیت بهش بزنی طعمش از سادگی در بیاد