یرتخلی(آش کلم) ارومیه

بازهم اش محلی ارومیهلبخند

مواد لازم:

کلم سفید (نصف کلم متوسط)

بلغور یک فنجان

برنج یک فنجان

لوبیا قرمز و نخود پخته به مقدار لازم

نمک و آبغوره (به میزان لازم) و پیاز و روغن و فلفل ورب گوجه

نعناع (تازه یا خشک) 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز رو خلالی خرد میکینم و با مقداری روغن سرخ میکینم کمی فلفل و ادویه
میریزیم سرخ که شد 3/4 قابلمه آب میریزیم و بلغور رو هم اضافه کرده منتظر میمیونیم
تا جوش بیاد در این میان کلم رو نه خیلی درشت نه یلی ریز خرد میکنیم و به مواد داخل
قابلمه اضافه میکنیم و نمک هم میریزیم و منتظر میمیونیم تا کلم ها نیم پز شن سپس
برنج رو شسته اضافه مینیم و همچنین نعناع. آش که نسبتا جا افتاد لوبیا و نخود پخته
رو اضافه میکنیم و رب و آبغوره میریزیم اگه ترش دوست دارین میتونین آبغورشو بیشتر
کنین باید مزه کنین ببین دلخواهتون چقدره؟ حسابی که جا افتاد سروش کنین نوش جان

/ 27 نظر / 46 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان خانوم

منم با افتخار شمارا لینک کردم از راهنمایت ممنون ولی باور کن با وجود یک خونواده شکمو تعطیلی اشپز خونه بیشتر یک یا دوعده غیر ممکنه . موفق باشی گلم[لبخند]

سرآشپز نیلو

من از این آش خوردم عزیزم(آش کلم ارومیه) ولی یکم رنگش با این آش فرق داشت میدونم که فوق العادست دستت درد نکنه مروارید جون

معصومه

سلام ای زن، ای الطاف دستِ حضرتِ پروردگار ای تو بهتر از همه هستی، به صد ره آشکار خنده ات چون روشنایِ صبحِ هستی، پر ضیا خنده ات چون دامنِ عرش خدا، مهدِ صفا پيشاپيش روز زن و مادر بر شما مبارک

sepideh

گذشته که حالم را گرفته است ! آینده که حالی برای رسیدنش ندارم ! و حال هم حالم را به هم میزند چه زندگی شیرینی!…

سرآشپز نیلو

مروارید جان روز مادر بر تو دوست عزیزم و مادر گلت مبارک آهنگ وبت فوق العادست[ناراحت] ممنونم برای تبریکت خانومم

پرند

روزت مبارک مهربون هنرمند!

دانشجو

[لبخند] خیلی برام جالبه و تازگی داره.ممنونم [لبخند] حتما توی دفترچه آشپزیم مینویسم[لبخند]