باقالی پلو

و اما طرز تهیه

وقتی برنج رو با باقالی ها ریختید تو آبجوش بعدش هم آبکش کردید که تا اینجا همه بلدن اما از این مرحله این نکته ها رو اضافه کنید

ته قابلمه یا نون یا سیب زمینی برای ته دیگ بذارید یه لایه از برنج وباقالی رو بریزید و شوید هم بپاشید کمی دارچین بپاشید و حالا کمی شنبلیله خشک شده بپاشید روی لایه اول برنجتون زیاد نریزید تلخ میشه خیلی کم

به همین ترتیب عمل کنید هر لایه برنج که ریختید شوید و دارچین و شنبلیله اضافه کنید تا زمانی که تموم بشه

بذاریدش روی حرارت یه مقدار آب و روغن هم بریزید روی برنج وقتی که شروع به بخار کردن کرد کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و بذارید دم بکشه

مطمئن باشید خیلی خوب میشه

نکته اش در دارچین و شنبلیله و زعفرانش بودخوشمزه

"نوش جان" 

/ 9 نظر / 33 بازدید
عمه

سلام.من حتمابهت خبرمیدم اماشنبلیله کمی تاقسمتی به ذائقه همگان خوش نمیاد امادارچین عالی میشه .دستت دردنکنه[گل]

negin

دستت درد نکنه خانومی. جالب بود. شاد باشی

حسنا

سلام دوست گل، مهربون و هنرمندم. کارات همیشه عالیه. خیلی خانووووووومی. دوستت دارم زیبای من [ماچ]

ضیافت

سلام گلم حتما" باید با شنبلیله امتحان کنم . فقط کمی مزه سبزی پلو نمیگیره؟

سپيده

منم هميشه كمي دارچين لابه لاي باقالي پلو ميريزم. خيلي خوش طعمش ميكنه. دستت درد نكنه مرواريد جان

zahra

سلام استاد عزیزم :*:* میگم این باقالی ها همین باقالی معمولیه ؟یا رشتی ؟ مزه خود باقالی چطوره ؟ آخه همسری هر غذایی رو نمیپسنده [اوه].[سوال][سوال][ماچ][بغل]

مامانی

سلام دوست کدبانوی من خوبی ؟! خیلی اومدم بلاگت ÷ست آخریت رو دیده بودم که کامنیتدونیت غیرفعال بود اما این پستو نه !!!!!!!!!!!! شایدم بوده من چشام کم سو شده [متفکر] مواظب خودت باش عزیز دلم....[پلک][قلب]

مامان خانم

درکنار نام پاک فاطمه [گل]جا نماز عشق را وا میکنم دست حاجت را به عشق فاطمه[گل]رو به سوی نور بالا میکنم با قسم بر ابروی حضرتش[گل] ارزویت را تمنا میکنم [گل]میلاد مبارک[گل]

زهرا

مرسی عزیزم از راهنماییت .فردا که رفتم بیرون حتما میخرم[بغل][بغل] من شما ها رو نداشتم از کی سوال میپرسیدم [سوال] واقعا خیلی گلی [گل][گل]