پیراشکی گوشت

مواد لازم:

خمیر پیتزا :به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده:نیم کیلو

سیب زمینی آب پز:2عدد

فلفل دلمه ایی:2عدد کوچک

قارچ:15عدد

پیاز :1عدد کوچک

تخم مرغ:1عدد

کنجد :به مقدارلازم

نمک وفلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا فلفل دلمه ایی هاو سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و قارچ ها رو هم خرد کنید توی یک ماهیتابه ابتدا فلفل دلمه ای هارو کمی تفت بدین تا نرم بشه بعد بریزیدش توی یک بشقاب ویه گوشه ایی بگذاریدش

همینطور قارچ ها و سیب زمینی ها رو هم تفت خیلی کمی بدین و کنار بگذارید

حالا پیاز رو با رنده ریز ریز رنده کنید وبه گوشت اضافه کنید و گوشت وپیاز را بانمک وفلفل و من کمی هم زعفران بهش اضافه کردم وتفت دادم وقتی گوشت کمی تفت داده شد فلفل دلمایی ها و قارچ و سیب زمینی رو هم بهش اضافه کنید وکمی تفت بدین

خب حالا خمیرتون رو باز کنید و یه بشقاب کوچک روی خمیرتون بذارین و با چاقو گرد از این خمیر جدا کنید کمی سس روی خمیر بریزید و از این مواد وسط خمیر بذارید اگه پیراشکی زن داشتید بوسیله آن دو طرف خمیر رو بهم بیاورید اگر هم نداشتید اصلا مشکلی نیست با دست خمیر ها رو روی هم بیاورید با چنگال دورش رو محکم کنید

تخم مرغ روبا چنگال بزنید وکمی نمک وفلفل بهش اضاقه کنید

با قلمو تخم مرغ را روی پیراشکی ها بمالید وکنجد هم رویش بپاشید ودر فری که از قبل گرم کردید با درجه 180 بذارید15 تا 20 دقیقه بپزه

نکته:فرها مختلف است بنابراین گاهی نگاهی به پیراشکی هاتون بندازین که نسوزه  

/ 12 نظر / 55 بازدید
نمایش نظرات قبلی

سلام مرواريد جون! چه خوب شد اومدي.دل تنگت بودم![ماچ][ماچ]

ضیافت

سلام عزیزم مبارک باشه امیدوارم هیچ وقت هیچ مشکلی برات پیش نیاد و اگر هم مشکل کوچکی بود خیلی زود حل بشه نازنینم

الهه

سلام چه خوب شد که درست شد همین دیرزو می گفتم چرا پست نمی ذاریا[قلب][گل]

محمد

ghazae morede alagham khamiresham ali tahie shode TanQ

sepideh

چه قدر خوشگل شدن!

دانشجو

دستور این رو هم الان مینویسم.عالیه.دستت درد نکنه.راستش خسته شدم از وبهایی که غذاهای تکراری میزارن(با مدلهای مختلف)اما وب شما یکی از وبهای مورد علاقه ی منه که داخلش زندگی جریان و تازگی داره.موفق باشی

محبوبه

واییییییییی چه پیراشکی های خوشمزه ای...

شهزاد

خوشحالم که برگشتی اونم دست پر[لبخند]

شهزاد

[ناراحت]منم چند روز پیش پیراشکی پیتزایی درست کردم خیلی خوشمزه شدن . ولی مثل مال شما طلایی نشدن.رنگشون کمی تیره شد .شاید خمیرشون متفاوته

شهزاد

راستی پیراشکی من سرخ کردنی بود.به پای پیراشکیای شما نمیرسه دارن چشمک میزنننننننن[خوشمزه]