پیراشکی گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: به میزان لازم

خمیر پیراشکی :1 بسته

فلفل دلمه ای:یک عدد کوچک

قارچ:به دلخواه

نمک و فلفل:به میزان لازم

زعفران دم کرده: مقداری

پنیر پیتزا:1بسته

طرز تهیه:

گوشت و فلفل دلمه ای و قارچ را به همرا نمک وفلفل و مقداری زعفران سرخ کنید

 در خمیر پیراشکی از این مواد بریزید و با سلیقه خودتون بپیچید و با قلمو از زعفران دم کرده رویش بمالید و در روغن سرخ کنید

اینم عکس از مراحل کار

 

 "نوش جان"

/ 13 نظر / 34 بازدید
نمایش نظرات قبلی
قنادباشی

سلام از اینکه برگشتی و مطلب می نویسی خوشحالم و قبولی کنکور ارشد رو تبریک می گم راستی عید قربان هم مبارک

ضیافت

سلام عزیزم عید مبارک روزهایت پراز شادی و عید دستور این پیراشکی فوق العاده را هم می گذاری؟

Roya

[خوشمزه]vay khoda ajab chizaye khosh ab o rangi shodeh ina

مریم

خیلی خوب بود ممنون [بغل][گل]

رویا جون

سلام دوست عزیزم از مطالبت خیلی خوشم اومد و استفاده کردم میشه طرز تهیه ی خمیر پیراشکی رو هم آموزش بدی مرسی عزیزم

رویا جون

سلام دوست عزیزم از مطالبت خیلی خوشم اومد و استفاده کردم میشه طرز تهیه ی خمیر پیراشکی رو هم آموزش بدی مرسی عزیزم

maedeh

اگر از عصاره زعفران استفاده کنید دیگر نیازی به استفاده از نمک و ادویه در غذا نیست و می تونید بدون دغدغه غذایی سالم و خوش رنگ را طبخ کنید.

ارام

من اینو هم با خمیر اماده امتحان کردم هم چونه نونوایی.خمیر نونوایی خیلی خیلی بهتره عزیزم.حتی من بدون پنیر درست میکنم.همه دوست دارن

هما

سلام.فقط ميتونم بگم خيلي هنرمندي...موفق باشي.