دسر خورده شیشه ی قهوه ونسکافه

مواد لازم:

قهوه فوری:3بسته

قهوه:2الی3قاشق مرباخوری

شکلات داغ:2بسته

شیر:3لیوان

شکر:5الی6قاشق غذاخوری

وانیل:به مقدار کم

ژلاتین :5قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

ابتدا 3قاشق ازژلاتین را به صورت بن ماری آماده می کنیم سپس نسکافه هارادر3لیوان آبجوش حل میکنیم ویک سوم از ژلاتین روبهش اضافه می کنیم ودر ظرفی باقطرکم میریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده قهوه راهم در قهوه جوش میریزیم تادم بکشه بعد دوباره یک سوم از ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم ودر ظرفی مسطح میریزیم ودر یخچال می گذاریم من شکلات داغ روهم به همین شیوه درست کردم ودر یخچال گذاشتم تا ببنده البته این دل بخواهیه همه این مواد که خودشون رو گرفتن ازداخل ظرف ها بیرون اوردم وبه مکعب های کوچک برش دادم و داخل قالبم ریختم

برای دسر پایه هم ابتدا 2قاشق ژلاتین رو به صورت بن ماری آماده کنیدبعد 3لیوان شیررو داخل ظرفی بریزید وبگذارید تا به جوش بیاد سپس شکرو وانیل و ژلاتینی که به صورت بن ماری آماده کرده اید رو هم بهش اضافه کنیدبگذارید تا کمی بجوشد بعدش بذارین حتمآ خنک شه سپس داخل قالبی که قهوه ها ونسکافه های مکعبی شکل رو ریختین اضافه کنید ودر یخچال بگذارد این دسر خیلی خوشمزه اس امیدوارم امتحان کنید

/ 7 نظر / 45 بازدید
آرزو

عالیه...نوش جونتون عزیزم...[ماچ]

داستانک(رها)

سلام عزیزم به به چه قدر شما هنرمندی مروارید جون من خیلی دوست دارم شما تو لینکم باشی با اجازه من شما رولینک کردم[گل]

الی گولو

مروارید خانم سلام بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم . من لینکتون کردم خانم

مهتاب

خیلی زیباست

شهزاد

سلام وبلاگ بسیار جالبی داری.من ازین دسرت خیلی خوشم اومد حتما درستش میکنم.از همین الان طعم قهوه و نسکافه رو حس میکنم.دست گلت درد نکنه خانمی[گل]

فاطمه

سلام, من این دسر رو درست کردم ولی نمیدونم چرا ژله نسکافه و قهوه ام نمی بنده ؟ چه کار کنم ؟ میشه بگین پودر ژلاتین رو باید از کجا تهیه کنم (آخه هر جا میرم پودر ژله های رنگی بهم میدن) اونوقت اگه تو زله قهو ها م بریزم رنگش تغییر میکنه تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون میشه اگه وقت کردین جوابشو به ایمیلم بفرستین مفصل مفصل...

بهار

سلام من میخوام اینودرستش کنم ولی منظورتونو از شکلات داغ وروش حل کردنش نفهمیدم میشه بیشترراهنمایی کنیدممنون میشم