طرز تهیه خامه

دو جور میشه خامه رو درست کرد من هر دوش رو مینویسم هر جور دوست داشتین استفاده کنید

مواد لازمه :

خامه صبحانه:2 بسته (از خامه صورتی ها )من از کاله استفاده میکنم

شکر:یک ونیم پیمانه (از این پیمانه پلوپزها)

پودر خامه:1بسته(دل بخواهیه)

طرز تهیه اول:

خامه رو با شکر و پودر خامه مخلوط میکنیم و در فریزر میذاریم بهتره ظرفی که استفاده میکنیم استیل باشه وقتی که خنک شد و کمی یخ زد من 15 دقیقه تا20 دقیقه تو فریزر میذارمش بعد با دور تند همزن شروع میکنم به هم زدنش 15تا20 دقیقه که بزنینش حجمش دوبرابر میشه خیلی آسونه اگه هوا گرم بود 10 دقیقه که زدینش دوباره 5دقیقه بذاریدش تو فریزر بعد درش بیارین و دوباره بزنید10 دقیقه بزنیدش خامه حاضره

میزان شیرینیش دست خودتونه اگه خواستین می تونید شکرش رو کم و زیاد کنید

 

مواد لازم:

خامه صبحانه:2 قاشق غذا خوری

پودر خامه:2بسته

شکر: یک ونیم پیمانه (از این پیمانه پلوپزها)

شیر یا آب: یک ونیم پیمانه (از این پیمانه پلوپزها)

طرز تهیه دوم:

همه مواد را مخلوط کنید10 تا 15 دقیقه با دور تندهمزن بزنیدش خامه حاضره

میتونید خامه تون رو با قهوه یا نسکافه و... طعم دار کنید.

آسون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

/ 39 نظر / 29 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سحر

تبریک یلدا بود! خب الان میگم! یلدات مبارک مرواریدیییییییییییییییییییی

ضیافت

سلام مروارید گلم ممنون از کامنت بسیار زیبات و ممنون از راهنمایی های ارزشمندت عزیزم

نرگس

[گل][گل][گل][گل][گل] سلام خوبید؟ آپم منتظر حضور زیبایتان. [گل][گل][گل][گل][گل]

همسایه دیوار به دیوار

سلام بر بانو سرآشپزه مرواریدیه خودم... بانو جان خامه آماده را از کوجا میخری؟؟؟ ممکنه به ما هم اَدرس بدهی؟؟؟ ما همچنان در کف خامه ایم ها؟؟؟

همسایه دیوار به دیوار

مرواریدی... من به این قسمت ماجرا فکر نکرده بودم... [ناراحت] فکر کردم شما هم تهران هستی... آخ آخ ببخشید... عاشقیه دیگه ... [خجالت] عاشششششششششششقتم و سالها گذشت و همسایه همچونان در کف خامه ی زده شده ماند... [گریه][کلافه][شیطان][فرشته]

همسایه دیوار به دیوار

مرواریدی... اسم مغازه یادته... نکنه اونی که توی مروی هس رو میگی... شوکولات موکولات داره... سس مس داره... پاستیل ماستیل داره... آره همون؟؟؟

سایت آشپزی

سایت آشپزی شهر آنلاین(یکی سایت های مجموعه شهر آنلاین) دعوت به همکاری می نمایید در صورت تمایل درخواست خود را به ایمیل ocityadm@yahoo.com ارسال کنید با تشکر

سایت آشپزی

سایت آشپزی شهر آنلاین(یکی سایت های مجموعه شهر آنلاین) دعوت به همکاری می نمایید در صورت تمایل درخواست خود را به ایمیل ocityadm@yahoo.com ارسال کنید با تشکر

زهرا

سلام مرسی از اینکه به وبلاگ نی نی فسقلیم سر زدی و نظرتو گذاشتی !خیلی بهم روحیه دادی .ممنون از انرژی مثبتت. سایت خوبی دارین مخصوصا قسمت تزیینات .آدم کلی ایده میگیره[لبخند] راستی میتونم لینکتون کنم؟ موفق باشی

goli1391

سلام خسته نباشید وبت عالیه به منم سر بزن من خیلی به شیرینی پذیزی علاقه دارم و تقریبا شیرینی های زیادی هم درس کردم من عاشق آشپزی و شیرینی پزی ام خشحال میشم اگه با لینک موافقت کنی من هروقت کیک درست میکنم خامه شو از قنادی اماده میگیرم هیچ وقت یاد نگرفتم خامه رو خودم فرمش بدم تا حالاهم خامه های زیادی رو حروم کردم ولی فرم گرفته نشده اندازه مو های سرم امتهان کردم ولی هر دفعه خراب میشه همه ی مراحل هم درست انجام میدم تو سایت های مختلف میرم ولی همشون الکی مینویسن انگار، یا از خودشون درمیارن چون همشونو امتحان کردم اشتباه از اب دراومده میشه شما یه روشی به من یاد بدی که برای بار 100امین بار دیگه خامه ام خراب نشه[گریه][گریه][گریه] این خامه هاییکه شما یاد میدی مزه اش مثل خامه های بیرون میشه[هیپنوتیزم]