خورشت خلال

مواد لازم:

گوشت قیمه ایی:2کیلو

خلال بادام:250 گرم

زعفران : به مقدار لازم

رب گوجه:به مقداری که خورشت خوشرنگ وکمی غلیظ بشه

دارچین،زردچوبه،نمک :به مقدار لازم

پیاز داغ :1قاشق غذا خوری

زرشک سیاه:به حدی که روی خورشت روبپوشونه

طرز تهیه: ابتدا گوشت ها رو بشورید وبا 2الی 3لیتر آب روی حرارت بذارین تا کف کنه سپس کف رو گوشت رو کامل بگیرید بعضی ها گوشت رو تفت میدن البته دل بخواهیه سپس خلال بادام وپیاز داغ وزعفرون رو اضافه میکنیم رب گوجه رو هم در روغن سرخ میکنیم وبه خورشت اضافه میکنیم ودر آخر نمک و زرد چوبه ودارچین رو اضافه کنید و2 الی3 ساعت با حرارت کم آروم بپزه 5دقیقه قبل از اینکه می خواهید خورشت رو از روی حرارت بردارید زرشک رو اضافه کنید خوشمزه

نکته: هرکیلو گوشت برای 5نفره در واقع 2کیلو گوشت برای 10 نفره

نکته 2:نصف پیمانه پلوپز زرشک برای 2کیلو گوشت کافیهخوشمزه

                                                                         "نوش جان"

/ 15 نظر / 45 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سیما

تو که این همه هنرمندی بیا انجمن خانوگ کاراتو اونجا هم بزار تا بقیه هم ببینن خیلی خوشحال میشم اونجا ببینمت [گل][گل][گل]

آرزو

دست گلت درد نکنه مروارید جون...[قلب]

پردیس

سلام عزیز < خیلی خوش اومدین. حتما خیلی هم خوشحال میشم من با افتخار شما رو لینک کردم خوشحال میشم شما هم این کار رم بکنین.

سوگلی

وای خدا دلم خواست ما کرمانشاهی هستیم.ولی از وقتی اومدیم ارومیه کمتر این غذارو میخوریم.هوس کردم

ضیافت

سلام دوست نازنینم ممنون از دستوراین خورش خوشمزه من با افتخار شما را لینک کردم .

داستانک

سلام مروارید جون این مقدار گوشتی که نوشتی برای چند نفر 2کیلو خیلی زیاد نیست؟مثلا برای دو نفر یا سه نفر این مقدار خیلی زیاد در مورد زرشک روش خیلی زیاد نگفتی یعنی برای دو کیلو گوشت دو کیلو زرشک باید بریزم تا روش بگیر میشه این دو تا مورد رو برای من توضیخح بدهی عزیزم به خصوص در مورد مقدار زرشک یک لیوان بریزیم نصف لیوان چه قدر اگه زرشکش زیا بشه ترش نمیشه؟

ز.آ

سلام گلم به نظر خوشمزه میاد .باید حتما یه بار بپزم ممنون خانمی آپم با خوراک مرغ با ادویه مخصوص که خیلی خوشمزه ست . بیا اونورا

الی گولو

به به من تا حالا درست نکردم خیلی دلم میخواد امتحانش کنم . دست گلت درد نکنه هنرمند [ماچ]

صبا.ح

به به خورشت خلال [بغل]

maedeh

تا حالا خورش خلال نخوردم حتما امتحانش میکنم من دیگه فقط از عصاره زعفران استفاده میکنم خیلی بهتره از همه جهات[نیشخند]